2017. már 18.

Tom Hanks a Szerelemhajón napozott!

írta: negyedikfal
Tom Hanks a Szerelemhajón napozott!

Folytassuk tovább a nagy hollywoodi nyomozásunkat. Tom Hardy űrkalandozásait, Leonardo DiCaprio kutyaszeretetét, Brad Pitt a híres Southfork Ranch-en történő vendégeskedését már lelepleztük. Ezúttal sikerült megtalálnunk Tom Hanks feledésbe merülő wellness hajóútjának bizonyítékait, és Jennifer Lawrence kosárlabda pályán mutatott sportszerűtlen viselkedését.

A korábbi, pókháló lepte jelentéseinket itt tudod elolvasni:1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész

Tom Hanks

Forrest Gump, Számkivetett, Ryan közlegény megmentése. Csak néhány kiemelt cím az Oscar-díjas színész impozáns önéletrajzából. Nagyon kedvelem Tom Hanks játékát, mert humoros, fesztelen és valódi. Több évtizedes karrierje során sokat adott már, és remélhetőleg - jó szerepválasztásokkal - fog is a filmszakmának. „Közvetlenül” mielőtt azonban egy lakatlan szigeten rekedt volna, előtte eltöltött pár kellemes napot egy luxushajón, ahol a szerelem főfogásként szerepelt az étlapon. A tíz évig futó Szerelemhajóra - hazai műsorkínálatban még mindig megtalálható - Tom Hanks is jegyet váltott. A kép tanulsága szerint nem volt éppen rossz dolga!

tom_hanks_szerelemhajo.jpg

Jennifer Lawrence

Napjaink egyik ünnepelt sztárjának, Jennifer Lawrence-nek a neve mellett számtalan anyagilag és kritikailag is sikeres alkotás szerepel. A közönségkedvenc Oscar-díjas színésznő nemrég a középszerű Utazókkal tért vissza. A gyönyörű színésznő mielőtt megnyerte volna a 74. Hunger Games-t, előtte az iskolai kosárlabdacsapatának heves vérmérsékletű kabalafiguraként vállalt magára fontos feladatot. A legnagyobb balszerencséjére a kényszeredett, rengeteg fóbiában szenvedő detektív, Monk egy alkalommal elvállalta a csapat edzését. Nem is jöttek ki túl jól egymással!

jennifer_lawrence_monk.gif

jennifer_lawrence_monk_2.gif

Ewan McGregor

Ha már több mint húsz év után a népszerű skót színész, Ewan McGregor visszatér az őrült, delíriumos Trainspotting világába, ideje kicsit vele is foglalkoznunk. A tű és a fénykard használata előtt a népszerű sztár - akit szerencsére nem darálta be az álomgyár gépezete - ugyanott kezdte, ahol például Jessica Chastain vagy Chris Pine: a Vészhelyzetben. Velük ellentétben Ewan McGregor agresszívabb szerepben tűnt fel, legalábbis a kezében csillogó fegyver erre enged következtetni. Rajongóktól kérdezném: milyen volt Ewan McGregor a szerepben?

er_ewan_mcgregor.jpg

Jeremy Renner

Jason Bourne hagyatékának örököse és az Impossible Mission Force szervezetének fontos tagja egyre erősebben dörömböl hollywoodi aranykapuján. Ha jól választ szerepeket, akár egy nap még húzónév is lehet belőle. Amíg ez nem történik meg, addig is élvezhetjük a modern Legolas íjászatát az újabb és újabb Avengers-filmekben. Jeremy Renner szuperhősködés előtt, lecsúszott rock sztárként kereste a kenyerét. Mérhetetlen önpusztítása közepette az egészségi állapota alaposan meg is romlott. Olyannyira, hogy csak Doktor House volt az egyetlen, aki tudott rajta segíteni!

house_jeremy_renner.jpg

Bradley Cooper

Egyértelműen Hollywood jelenlegi ügyeletes szívtiprója, Bradley Cooper. De nem volt ez mindig így! A Limitless sztárja is - ahogyan a legtöbben - a televízióban kezdte a karrierjét. Ma már olyan filmeket vállal el, amilyet csak akar. Mielőtt belépett volna az A-listás sztárok elitklubjába, a színész a kultikus Szex és New Yorkban „rontotta a levegőt”. Csak egy-két epizódot láttam a tv-ben, rá pedig egyáltalán nem emlékszem, így egy rajongótól kérnék segítséget: a színész a nagy négyes melyik tagjának udvarolt?

sex_and_new_york_bradley_cooper.jpg

Szólj hozzá

válogatás brad pitt ewan mcgregor 2017 bradley cooper jeremy renner Jennifer Lawrence Tom Hanks