2017. feb 13.

Amy Adams imádja az Acélembert! – 2. rész

írta: negyedikfal
Amy Adams imádja az Acélembert! – 2. rész

Tematikus cikksorozatunk első részét, amelyben többek között Brad Pitt-ről és Scarlett Johansson-ról is szó volt, a legnagyobb örömömre szerettétek, ezért érkezik is a folytatás.  A második "epizódban" többek között Orlando Bloom, Gerard Butler és Amy Adams szárnypróbálgatásainak, meglepő feltűnéseinek jártam utána.

1. Amy Adams

Amy Adams manapság Hollywood legmagasabban kvalifikált színésznőinek egyike. Joggal birtokolja ezt a titulust, hiszen olyan alkotásokban csillogtatta már meg a tehetségét, mint az American Hustle vagy a tavalyi év legjobbja, az Arrival. Mielőtt Amy Adams galaxisokon átívelő nyelvrendszert alakított volna ki, egy rövid „hétvége” erejéig Superman szülővárosában - na, nem a Kriptonon! -, Smallville-ben is megfordult. Henry Cavill-lel ellentétben a tv-képernyő Acélemberének, Tom Welling-nek a szívét nem sikerült meghódítania, ellenben a meteorkövek sugárzásától halálos húszabáló képességre tett szert. Emlékeztek még a korgó gyomrú színésznő rövid kalandjára?

amy_adams_smallville_veg.jpg

2. Gerard Butler

A Thermopülai-szoros hősében, Gerard Butler-ben sokan egy új korszakos akciósztár képét látták. A potenciál bőven meg lenne benne, csak a megfelelő szerepválasztás képessége hiányzik még a repertoárjából. Még bőven van ideje orientálódni az akciófilmek irányába. Szerintem James Bond szmokingja kifejezetten jól állna a színészen, ráadásul nem is lenne idegen számára a terep, ugyanis feltűnt már egy 007-es kalandba. A Pierce Brosnan nevével fémjelzett A holnap markában egy katonát alakított. Sajnos, a hajó, amin szolgált, idejekorán a tengerfenekén végezte.

gerard_butler_james_bond.jpg

Jelenet:

3. Chris Pine

Az újgenerációs Star Trek – franchise Kirk kapitánya, amikor nem a végtelen űrben kalandozik, akkor orvosi kezelésekre jár: 2003-ban Chris Pine-t a tv-történelem egyik legjobb chicago-i kórházában ápolták. A többszörösen díjazott Vészhelyzet című sorozat kilencedik évadjának A Thousand Cranes alcímre keresztelt epizódjában tűnt fel Levine szerepében. Esetleg valaki emlékszik erre a részre?

chris_pine_veszhelyzet.jpg

Jelenet (00:23-tól)

4. Orlando Bloom

A népszerű színész karrierje során megjárta Középföldét (Gyűrűk Ura), a Karib-tenger festői világát (A Karib-tenger kalózai) és Dumas sodró történetét (A három testőr).  Mielőtt besorozták volna a Bakacsin erdő tündéi közé, suhancként kipróbálta magát a hosszú múlttal rendelkező Kisvárosi gyilkosságok című sorozatban. Valaki nézi a sorozatot? Felismertétek a kölyökképű Orlando Bloom-ot?

orlando-bloom-kisvarosi_gyilkossagok.jpg

5. Megan Fox

Sajnos nem sikerült jobb minőségű fotót – és videót - találnom, ezért részben a bizalmatokat is kérem: a képen a Transformers-filmek sztárja, Megan Fox látható! A gyönyörű szexszimbólum Jimmy Kimmel showjában is megerősítette, hogy valóban táncolt egy jót Michael Bay akciófilmjében. Érdekesség, hogy a direktor, aki először pultra „száműzte” a kevés tehetséggel, de annál nagyobb vonzerővel megáldott színésznőt, később megadta számára azt, amire vágyott: a világsikert.

megan_fox_bad_boys2.jpg

Jelenet:

Szólj hozzá

válogatás vészhelyzet smallville orlando bloom gerard butler megan fox bad boys 2 amy adams chris pine