2017. jan 24.

Élőben Hollywoodból – Folyamatosan frissül (01.24)

írta: negyedikfal
Élőben Hollywoodból – Folyamatosan frissül (01.24)

Gareth Edwards nem eteti tovább Godzillát

A gigászi méreteket öltő őshüllő első pusztítását maximum csak a látvány miatt lehet dicsérni, minden más szempontból elég gyengére sikerült a visszatérése. Talán a folytatás kijavítja a történet hibáit? A második részt Michael Dougherty dirigálhatja le, aki sajnos elkövette a Krampusz-t, viszont mellette íróként szerencsére jegyzett olyan alkotásokat is, mint az X-Men 2. vagy a sokak által mellőzött, szerintem viszont elég tisztességes munkának számító Superman visszatér. Meglátjuk, mire lesz képes. A léc nincs túl magasan.

godzilla.jpg

Velük ki lehet bírni a hideget!

Érkezett egy rakás karakterplakát a habkönnyű Baywatch-filmhez, ami mindkét nem igényeit maximálisan ki fogja elégíteni. A posztereket elnézve Alexandra Daddario engem is megmenthetne.

baywatch_2.jpg

 

baywatch_1.jpg

baywatch_3.jpg

 

baywatch_4.jpg

 

baywatch_5.jpg

baywatch_6.jpg

 

The Last Jedi-ra keresztelték a nyolcadik Star Wars-epizódot!

A Disney jóvoltából véget ért a címet érintő konspirációs elméletek, a vad pletykák és rajongói találgatások kálváriája. A hype vonat azonban csak most indul: vajon milyen többletjelentéssel bír Rian Johnson űreposza? Tippek?  Valószínűleg Luke Skywalker-re vonatkozik.

the_last_jedi_hir.png

Forog a Tomb Raider-reboot és az új Avengers-epizód!

Hivatalosan is megkezdődtek a munkálatok az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tom Raider-ön, ami a tervek szerint az új játékok megfiatalított főhősnőjére épít. A színésznő alkatilag és képesség szempontjából is alkalmas a szerepre. Ha jó forgatókönyvet írnak, akkor tényleg megtörhet a játékadaptációk-átka. Szurkolok!

 tombraider.jpg

Bár sok új infó még nincs, viszont a Russo - testvérek jóvoltából megtudtuk, hogy hivatalosan is megkezdődött az óriási költségvetésű Avengers-rész forgatása. Láthatóan jó sokan dolgoznak a filmen….Elnézve, hogy mennyi A-listás sztár fordul meg a stúdiókomplexumnál, bőven elkél ennyi luxus lakókocsi.

avengers-trailers-560x420.jpg

Szólj hozzá

hírek star wars tomb raider baywatch bosszúállók star wars VIII the last jedi